Bilbärgning

Säkra bärgningstjänster 24/7

Tungbärgning

Vi bärgar alla tunga fordon

Transporter

Proffs på bil- och maskintransport

Kranbilar

Flexibla kranbilstransporter

Terrängbärgning

Bärgning i svåråtkomliga miljöer

BÄRGNINGSJOUR 24/7

Bilbärgning i Västerås och Sala. Vi hjälper dig under dygnets alla timmar!

Är du i behov av starthjälp eller har bilbatteriet laddat ur? Arosbärgarna ingår i Assistancekåren och kan snabbt vara på plats för att felsöka vad som behöver repareras. Hos oss kan du alltid räkna med att få professionell hjälp – från kundservice till chaufför.

Vi har en maskinpark med anpassade bärgningsfordon för alla typer av uppdrag. Vi bärgar med modern utrustning och våra chaufförer är vana att jobba under både tidspress och i svåra förhållanden. Vi är snabbt på plats för att hjälpa dig och jobbar dygnet runt, året om!

Ring oss: 070-332 26 17

Behöver du bilbärgning?

Arosbärgarna är ett bärgningsföretag med fokus på säkra uppdrag.

Vad kostar bilbärgning?
Bilbärgning brukar täckas i den bilförsäkring kunden har. Är du som bilägare osäker på vad det är som gäller så kan vi hjälpa dig. Ring oss för mer information.
Vem betalar för bärgningen?
Har du en bilförsäkring via ditt försäkringsbolag så betalar du endast för självrisken.
Hur går en bärgning till?

Ring något av våra journummer och berätta vad som hänt och vart du befinner dig. En bärgare skickas ut så snabbt som möjligt för att hjälpa dig.

Bärgning med lyftkuddar av lastbil som vält

Proffs på bilbärgning

Vi utför bärgning av alla fordonstyper oavsett vikt och storlek.

För våra chaufförer är ingen dag den andra lik. Oavsett om det handlar om att bilen krånglar eller om en olycka så finns vi där för dig. Vi utför även specialtransporter och har de trafiktillstånd och yrkesbevis som behövs för en säker transport.

Vi transporterar allt från motorcyklar och permobiler till truckar, grävmaskiner, entreprenadmaskiner och kranbilar.

Ibland är det komplicerade bärgningsuppdrag kombinerat med transport medan andra uppdrag kan handla om att endast frakta båten från garaget till sommarstället. Gäller det säkra transporter så gäller det Arosbärgarna.

Ring oss: 070-332 26 17

Bärgningsfordon för alla uppdrag

Vi har olika typer av bärgningsbilar beroende på vad de ska används till:

Garagebärgare: Mycket användbara och nödvändiga i städer, där oftast trånga och låga garage finns under byggnader. Lämpliga och smidiga att använda också i eländig terräng eller smala skogsvägar då de oftast har 4-hjulsdrift.

Flakbärgare: Finns i både mindre och större utföranden. Mycket praktiska t ex då hellyft måste göras på 4-hjuldrivna bilar, transportera bilar utan hjul eller som inte rullar alls. Flakbilarna kan ta två till flera bilar samtidigt, beroende på storlek.

Tungbärgare: De största bärgningsbilarna med mycket stor kapacitet. Bärgar alla stora fordon såsom lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner. En tungbärgningsbil kan även användas till många andra uppdrag, t ex flytta viadukter eller dra omkull byggnader.

Ring oss: 070-332 26 17

Bärgning med lyftkuddar av lastbil som vält

Lyftkuddar vid bärgning

Bärgning med lyftkuddar möjliggör en kvalificerad restvärdesbärgning med minsta möjliga skada på såväl fordon som last och miljön.

Vårt miljö/kudd släp är en enorm resurs för försäkringsbolag och även för den enskilde åkeriägaren då vi hjälper dem att minska den ekonomiska förlusten vid olyckor genom att rädda last och skona ekipage från ytterligare skador.

Genom att exempelvis resa en kylbil med livsmedel utan omlastning och bruten kylkedja kan en last värd miljontals kronor räddas. Men även för en enskild åkare kan lyftkuddar vara ett bra alternativ. Då lastbäraren oftast kan fortsätta sin färd efter bärgning. Det är också extremt tidssparande och därmed lönsamt att slippa lossa godset innan bärgning. En skonsam bärgning kan spara stora reparationskostnader på det havererade fordonet.

Ring oss: 070-332 26 17

Arosbärgarna har bärgningsjour dygnet runt, året om

Bärgningsjour 24/7

Vi bärgar med säkerheten i fokus

Säker bärgning

Vi har en modern bärgningsflotta

Moderna bärgningsfordon