04,15 och en brunnen Lastbil.

Denna morgon startade tidigt för Sammy. Klockan ringde vid 04,00 och en brunnen Lastbil stod på agendan, denna skall transporteras en lång sträcka och då är det skönt att börja tidigt.


Det krävs vissa "skills" för att gå upp tidigare än resten av familjen, man vet aldrig när jour telefonen ringer och alla vet att en par tappade nycklar eller en ringande telefon, kan väcka och sätta fart på vilken unge som helst, det spelar ingen roll vad klockan är.


Vi i familjen brukar kalla Sammy för Batman, då vi varje kväll hittar arbetskläderna lagda på golvet, tröja, byxor och strumpor, för att det skall vara enkelt att klä på sig i mörkret, ibland när vi vaknar är kläderna borta, då vet vi att plikten kallat.


En stor eloge till alla jourarbetare som lyckas klä på sig, ta en snus och planera ett jobb, helt obemärkt, mitt i natten.


Nu är Lastbilen på väg till destinationen!


Ha en fin dag på er :)184 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Vår?

Man kan aldrig förutspå hur en årstid under vinterhalvåret kommer att se ut, men det är alltid viktigt att a resurserna finns och att man är förberedd på att rycka ut när det behövs. Vi lägger ner myc

© 2019 Arosbärgarna