• Arosbärgarna

Is på vägarna och svart hårfärg.

Vi har inte uppdaterat på ett tag! Vi har haft ett stå hej med att uppdatera våra kanaler inför 2020 och vi håller dessutom på att ta fram ett helt nytt system för Arosbärgarna, det är viktigt att kunna följa upp och sammanställa lokalt.


Nu börjar kylan smyga sig på och snart kommer snön, hoppas på en vinter med en massa snö, inte just för att jag får stå och vinka av min sambo och kanske se honom åter i mars, utan för att barnen skall få åka pulka, göra snöänglar och bygga snögubbar.


Det börjar ju redan märkas av på trafiken att det är halt, så glöm inte att byta däck.


Det har varit en hel del större olyckor och då sitter man där vid köksbordet med en halväten portion mat mitt emot, en tom plats och en man mindre, kläderna ligger alltid redo i hallen, långkalsonger och sockor och de orangea byxorna.


Det som är värst med dessa olyckor, det är att det är andra trafikanter som styr ifall jag kommer att få hem min man igen, det är sån stress i trafiken och eftersom dessa olyckor oftast filmas av Vlt exempelvis, så ser man hur bilister bränner förbi olycksplatsen, som är avspärrad förvisso men räddningstjänst, polis och bärgare är ju utsatta ändå, de har inte ett fullgott skydd, utan där måste vi hjälpas åt.


Jag pussar alltid på min man extra mycket och extra hårt och maten det åker in i ugnen.


Så ta det lugnt därute, sakta ner och låt oss få hem våra män och fruar som jobbar längs vägarna. Barnen vill ha hem sina mammor och pappor.


Apropå barnen, så har det varit Halloween i 3 månader nu känns det som, det har varit partyn och vi har pysslat, pyntat och sprayat svart färg i håret och skrämt slag på varandra.


I år var det skelett tema för de minsta, den äldsta var på fest igår, han skröt om att han skulle vara borta till 24,00, men kom hem 22,00, bar ledmask och vägrade vara med på kort...;)


Förra året klädde minstingen ut sig till pappa sin, det var lyckat. Vi har alltid haft Haloweenfest hemma, varje år, inga undantag, men nu kom flytten i vägen , så vi får ha julfest istället. Man kan väl vara spöke i december oxå tänker jag.

107 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Vår?

Man kan aldrig förutspå hur en årstid under vinterhalvåret kommer att se ut, men det är alltid viktigt att a resurserna finns och att man är förberedd på att rycka ut när det behövs. Vi lägger ner myc

© 2019 Arosbärgarna