• Arosbärgarna

ISO-arbete, Greta gris och chips i soffan.

Veckan har präglats av jobb, ISO revision och marknadsföring!

Vi börjar boa in oss ordentligt i nya lokalerna och nu går det att satsa mer på sin produkt!

Veckorna passerar fort och ibland skulle jag behöva klona mig själv, men eftersom multitasking är en av mina styrkor, så går det ganska bra ändå!


Visst är det ok att sticka ut näsan i landet lagom och jobba mot jantelagen! Jag är bra på mycket, kan bli bättre på en hel del och vill lära mig allt! Jag är bra på multitasking 😊

Sammy och kollegorna har haft en hel del att göra i veckan och det rullar på, ibland får vi planera både jobb och vardagsbestyr via sms eller över lunch, när vi hinner!


Jag och Sammy gillar båda när det händer saker på jobbet, det tänks bäst under kaos och jag har alltid jobbat så. Jag började på McDonalds, blev sedan nattportier på ett hotell i Västerås, där lärde man sig allt från att vara bartender, nattvakt, frukostexpert, administratör, rörmokare, låssmed, kurator och dessutom blev man rapp i käften, ett svart bälte i karate hade också suttit rätt, men det är ju aldrig försent för det.

Jag blev hotellchef och hoppade sedan över till butikschef, där 20 000 steg om dagen var ett faktum, det kunde till och med bli 20 500, de dagar man jagade snattare ner till svartån.


Jo tack! Ett kontorsjobb är roligt, men mina arbetsuppgifter löser jag oftast på vift, ståendes eller hängandes upp och ner.

Jag tänker i bilen på vägen till jobbet, lägger upp dagen, det är kul och givande!


Vi avslutade veckan med vänner, gott vin, middag hemma hos oss med barnen, chips i soffan, Greta gris på tv och mycket skratt.


Helgen bjöd på natur!


Det är ju viktigt att man andas också och hinner njuta av det man har, medan man tar svart bälte och avskaffar jantelagen

.


312 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Vår?

Man kan aldrig förutspå hur en årstid under vinterhalvåret kommer att se ut, men det är alltid viktigt att a resurserna finns och att man är förberedd på att rycka ut när det behövs. Vi lägger ner myc

© 2019 Arosbärgarna