• Arosbärgarna

Medan jobbet kallar, ligger frun med frossa!

Uppdaterad: 23 sep 2019Jag åkte på något igår, Sammy kom hem och skjutsade barnen och jag gick och la mig, sov i flera timmar och vaknade med lugnet att han även skulle hämta och handla!

Klockan 15,00 ändrades mitt lugn, välta i Tärnsjö...

Hämtning och handling....oklart!

Det händer alltid läskiga olyckor på fredagar, det gör ont i magen varje gång!

Man känner inte bara med Chauffören som varit med om olyckan eller de som drabbats vid sidan av, oron växer när min man och hans kollegor skall ut och jobba med olyckor som tar hela natten, att jobba längs vägar i mörker och regn!

Jag har själv varit med vid olyckor på E18 och de som passerar olyckan, saktar sällan ner och många blir arga och stressade, det är farligt!


Min åkomma kändes liten och fick hjälp av mor min med hämtning och handling.


Klockan blev natt och chauffören, kollegorna och mannen min kom hem helskinnade och ingen skadades.


Idag är vi pigga och på banan igen! Vi har varit på skördefest och matat får bland annat :-)8 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Vår?

Man kan aldrig förutspå hur en årstid under vinterhalvåret kommer att se ut, men det är alltid viktigt att a resurserna finns och att man är förberedd på att rycka ut när det behövs. Vi lägger ner myc

© 2019 Arosbärgarna