• Arosbärgarna

Nu har vi laddat om...eller har vi det?

14:26

En helg har gått, en helg på Kolmården och Vildmarkshotellet, halloween, spöken, sockervadd, lekrum och bad!


Jag är en högkänslig person, vilket betyder att jag känner in mycket mer än många andra, är helt slut efter en dag med en massa folk, läser in ansiktsuttryck, kroppsspråk och lyssnar in, känner in och blir påverkad!

Jag läser av reaktioner, allt sätter sig som ett frö hos mig och när dagen är slut, då måste det där växthuset uppe i huvudet rensas och sorteras.

Jag är känslig för ljud, det är det inte många som vet, eftersom jag är en av världens mest högljudda människor själv, när jag skrattar och berättar mina historier om livet. Det är ju ändå det bästa jag vet, detaljerat och med känsla. Jag skrattar gärna och även åt mig själv!

Nu sitter jag här med en stor kopp kaffe och kollar på barnen när de leker och för en gångs skull är sams. Det ger en känsla av välbefinnande!


Sammy hade pusslat för att vara ledig i helgen, men på eftermiddagen var det dags att jobba igen, han såg ju dessutom ett par snöflingor och genast började förberedelserna, det finns ju naturligtvis inget negativt i det, om olyckan är framme så förtjänar de drabbade snabb hjälp och rätt hjälp, det skulle ju vara förödande om vi kom med fel utrustning eller fel fordon, allt skall vara och fungera klockrent.

Jag har köpt ett nytt 20 pack med kanelljus, de sprider harmoni i hela huset och hade det inte varit för att vi skall flytta snart, hade julsakerna åkt fram, älskar att julpynta och få det mysigt hemma!
Kolmården var mysig, höstig och dekorerad med pumpor, spöken och spindelnät, det fanns djur och troll att titta på, shower att besöka och karuseller att åka!

D hängde på en kompis under kvällen och vi andra drog oss tillbaka till hotellet, en glas cava och total kaos, inte bland våra barn men på själva hotellet!

Föräldrar går med spökutklädda barn, det hostas och ljudet av gråt och frustration, mammor med skötväskor och vinglas, pappor med dreggel på tröjan som försöker muta in sina barn i biorummet, för att få egen tid med de andra vuxna, övertrötta och sockerhöga små, men noll ambition av ta det lugnt.

Frukosten imorse var ett krigsfält, vi satt oss i ett hörn längre bort, helt lugnt och stillsamt så fick de andra slänga choklad flingor på varandra ifred!

Det var en mysig helg, men jösses för hela paketet! Barnen har ju roligt men det tar på energin!

Inga av barnen gillar hets och mycket folk, D 12 år höll på att svimma av, för att barn hostade utan att hålla för munnen vid frukostbuffén! Pappor håller upp ungar över buffébordet och dreglet florerar....- vad vill du ha Agnes?

Jo vi tar iaf det som inte Agnes tagit...🤣


Så nu är frågan, har vi laddat och vilat upp oss inför veckan som kommer? Nja..men det brukar ju lösa sig ändå 😊


67 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Vår?

Man kan aldrig förutspå hur en årstid under vinterhalvåret kommer att se ut, men det är alltid viktigt att a resurserna finns och att man är förberedd på att rycka ut när det behövs. Vi lägger ner myc

© 2019 Arosbärgarna