• Arosbärgarna

Stängningsdag och planering för flytt.

Dagarna rullar på allt för fort och temperaturen växlar mellan kallt och varmt.

Vi bor i vårt hus på 200 kvadrat på landet, med en åker som utsikt och skördetröskor och grisbilen som passerande trafik.

Det är otroligt skönt att bo på landet och även jobba på landet, det finns utrymme för barnens lek, föräldrars lugn och att arbeta på landet är ju livskvalitet.

Vi håller just nu på att renovera vårt nya hem, vi behöver mer utrymme och nu har vi hittat vårt drömboende, bara en stenkast ifrån firman.

Livet som bärgare och fru till en sådan, handlar ju om balans, att balansera tiden mellan fritid och arbete, arbetet är en livsstil och fritid är viktigt, för att vårda sin familj och sig själv.


Vardagslivet kräver så mycket planering, men jag tycker om det där pusslet. Varje morgon ställer jag upp barnens ryggsäckar på rad och fördelar, ledighetsansökningar, frukt till mellis, extra kläder, gympakläder och underskrivna dokument rörande föräldramöte, fotoförbud eller annat som hör skolan till.


Igår lagade jag köttfärssås, lekte Greta gris med de yngsta och pluggade Gustav Vasa med min äldsta samtidigt, därefter löser jag konflikter med två barn, samtidigt som jag duschar av den tredje ballerinakaka, som stulits tidigare ifrån skafferiet. Det var stängningsdag på förskolan och skola igår ;)

Jag slänger i en tvätt och hojtar till min äldsta att han skall rabbla upp de olika epokerna en gång till och sedan förklara vad reformationen innebar.


Jag tittar mig i spegeln och tänker, fasen har ju hunnit klä mig snyggt idag och håret ser inte allt för tokigt ut, såhär kan jag åka och handla, tar min kära kaffekopp och ropar ungarna till bilen, man får ju ropa en 10 gånger innan de kommer och sen kommer de i en himla fart, en sån fart att min dotter lyckas trassla in sig i min väska och drar med sig mitt kaffe, som jag så fint slänger ut över min överkropp.


TYSTNAD!


Antingen gråter jag eller så svär jag inombords, dels för att kaffe är varmt och min överkropp är lite känslig för hett kaffe, men också känslan av att jag var ju faktiskt fin.


Jag torkar av mig sätter mig i bilen med barnen, åker och handlar, känner doften av Espresso, exakt hela tiden.


Jag fick sedan lite egentid med min vän Malin på stan, då var det dags att slänga av sig kaffetröjan och sätta på sig ansiktet, en lisa för själen.


Som jag älskar min familj och mina vänner, trots kaffetröja!


Dagen idag, bjuder på utmaningar och personalmöte.

Ha en fin dag på Er //Sandra222 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Vår?

Man kan aldrig förutspå hur en årstid under vinterhalvåret kommer att se ut, men det är alltid viktigt att a resurserna finns och att man är förberedd på att rycka ut när det behövs. Vi lägger ner myc

© 2019 Arosbärgarna