TRANSPORTER

BILTRANSPORTER OCH MASKINTRANSPORTER

Erfarna chaufförer

Erfarna chaufförer

Vi har specialiserat oss på maskintransporter och vår personal har lång erfarenhet av att köra entreprenadmaskiner såsom grävmaskiner, hjullastare, vältar eller liftar i alla dess storlekar.

Vi transporterar även andra maskiner så som truckar, traktorer och båtar m,m har ni något som skall transporteras, så har vi lösningen.

Hos oss är kunden alltid i fokus och vi kör transporterna när kunden önskar även kvällar, nätter samt helger.

Vi utför även transporter med maskinsläp.

Transport åt skrotgårdar och företag

Vi är ett av Sveriges största bärgningsföretag och ingår i Assistancekåren koncernen och vi har utöver våra bärgningstjänster specialiserat oss på transportlösningar av alla dess slag.

Vi har genom åren transporterat krockade, skadade, tunga fordon och maskiner direkt åt försäkringsbolagen, men även direkt åt skrotgårdar runt om i Sverige.

Då vi utgår ifrån Mälardalsregionen, så ligger vi strategiskt bra till för transporter runt om i vårt avlånga land.

Idag har vi 15 st fordon att tillgå för transporter, allt ifrån lätt bärgare till stora tungbärgare

De fordon vi generellt använder oss av vid dessa typer av transporter är våra tungflaks bärgare med kran. Dessa bärgare har en lastkapacitet på 13 ton på flaket och 12 ton bak i stickan. Dessutom så har vi 34 ton meters kranar påmonterade på dessa fordon.

Vi har genom åren märkt av att kombinationen av att kunna lasta en lastbil bak i stickan och samtidigt kunna lasta gods på flaket med hjälp av våra kranar, har passat våra kunder väldigt bra och på så vis kan vi ge våra kunder en mer ekonomisk lösning.

Vi erbjuder även transporter med maskinsläp, vilket gör att vi kan transportera sådant som inte kan rulla bakom och då vi har vinschar och kranar på bärgarna så lastar och lossar vi själva.

Låter detta intressant?

Kontakta oss för prisförslag!

070-590 75 61